Interview op Nederlandse reiswebsite Traveljunks

Een van onze doelen is om zo veel mogelijk mensen te bereiken met onze reisinformatie en reisverhalen. Dit doen we natuurlijk niet alleen via onze website, maar ook bijvoorbeeld via Facebook en Instagram. Naast de social media zijn we ook altijd bereid om een reisinterview af te laten nemen. Afgelopen week hebben we daarom een interview af laten nemen door Robert Schoolmeesters van de Nederlandse reiswebsite Traveljunks.

Traveljunks is in 2008 al opgericht als persoonlijke blog. In 2014 is dit doorgegroeid naar een website vol nuttige artikelen over reizen. Zo kan je er informatie vinden over bestemmingen in Azië, Europa, Oceanië of Afrika. Alleen de bezochte bestemmingen waarvan beeldmateriaal beschikbaar is komt aan bod op de website. Bezochte bestemmingen uit een ver verleden ga je er dus niet meer vinden. Daarnaast richt de website zich voornamelijk op roadtrips. Of je nu op zoek bent naar tips over slaapplekken, outdoor activiteiten of reisboeken, je kan het allemaal vinden op Traveljunks.

In onze rubriek Vrienden van Reisprins hebben wij ook regelmatig een interview met een reisliefhebber. Het is dan ook erg leuk om ervaringen te lezen van andere reisfanaten. Vandaag is ons reisinterview online gekomen op de website waarin we uitgebreid vertellen over onze reizen, onze doelen en onze website. Benieuwd naar dit interview, ga dan razendsnel naar de Nederlandse reiswebsite Traveljunks!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: