Verre Reizen Event 18 & 19 mei 2019 in Den Haag; 50 x 2 gratis toegangskaarten via Reisprins.nl!

Om inspiratie op te doen voor een reis besloten we in 2015 om naar het Verre Reizen Event in Antwerpen te gaan. Het Verre Reizen Event is een reisbeurs met veelal specialistische reisbureaus met bestemmingen over de hele wereld. We hadden destijds een aantal landen op ons lijstje staan waarmee we naar Antwerpen vertrokken.

Antwerpen & Den Haag

In Antwerpen aangekomen bij de Waagnatie direct aan de Schelde hebben we daar een groot gedeelte van de dag doorgebracht bij verschillende stands. Van reizen naar het noorderlicht tot reizen naar Costa-Rica en Jordanië zijn voorbij gekomen.

Op het Verre Reizen Event in Antwerpen zijn we in contact gekomen met Barbara de Groot van Unico Travel. Later dat jaar zouden we onze reis naar Panama en Costa-Rica boeken voor de zomer van 2016 bij haar bedrijf.

Na deze reis zijn we ook naar het Verre Reizen Event in Den Haag geweest. Hier hebben we vervolgens een reisbureau kunnen vinden voor onze reis naar Japan.

Indruk Verre Reizen Event

Het voordeel van deze reisbeurs waren de reisbureaus die zich specifiek richtten op een één of meerdere bestemmingen. Hierdoor kom je in contact met specialisten die op basis van eigen ervaring veel kennis hebben van een specifiek land of gebied. Zij kunnen echt een op maat gemaakte reis voor je maken. In tegenstelling tot grote landelijke reisbureaus kunnen deze specialisten dus een reis volledig naar jouw wens maken.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen

De verleiding was er erg groot en voor we het wisten liepen we met folders rond van Zuid-Korea, Mongolië en Jordanië. Ook werden er elke 30 minuten presentaties verzorgd over verschillende landen. Daarnaast kon je er nog rustig iets eten en drinken.  

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en buiten
Verre Reizen Event 2019

Op 18 & 19 mei 2019 is er weer een Verre Reizen Event in Den Haag. Specialisten kunnen je hier informeren over meer dan 200 verschillende bestemmingen. Een ideale middag dus om je eens goed te laten inspireren door alle mooie bestemmingen die er in de wereld nog op je wachten!

Ben jij ook klaar om je volgende reis te gaan maken en zoek je nog wat inspiratie?

In samenwerking met het Verre Reizen Event mogen wij van Reisprins.nl 50 x 2 gratis kaarten weggeven voor 18 & 19 mei 2019 in Den Haag.

Ga snel naar de website en gebruik de unieke code REISPRINS2019 en ga via Reisprins.nl gratis naar het Verre Reizen Event.

Wie weet sta jij dan wel in Den Haag een mooie nieuwe reis samen te stellen met een van de aanwezige specialisten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: