Waarom Jack Wolfskin een goede keuze is voor op reis

Als je net als ik van reizen houdt is het goed dat je een aantal ‘essentials’ hebt. Hiermee bedoel ik vooral kledingstukken en producten die je, tijdens je verre trip, altijd bij je hebt. Mijn favoriete producten heb ik al eerder besproken, maar mijn kledingstukken nog niet. Denk bijvoorbeeld aan een stevig paar schoenen, een goede zonnebril of een fijn jack. Het derde wil ik in dit artikel bespreken. Het is namelijk niet altijd even makkelijk om een goede jas te vinden die bestemd is voor de betreffende weertypen, fijn zit en er ook nog een beetje goed uit ziet. Een jack heeft heel wat criteria waar het aan moet voldoen, en daarom kwam ik uit bij een Jack Wolfskin jas.

Microguard 3-in-1-jas

Het Duitse merk, opgericht in 1981, is al jarenlang een van de meest succesvolle outdoor merken van de wereld. ‘Functie staat voorop’, is waar ze voor staan. Wanneer je altijd buiten bent en je van outdoor activiteiten houdt is het van belang dat je je altijd lekker voelt in je jas. Daarom heeft Wolfskin een 3-in-1 model. Dit jack is ademend, waterdicht en winddicht. Tevens biedt de binnenjas voldoende warmte en kun je alles aan elkaar en los ritsen. Daarom had ik voor de reis naar het noorderlicht, in december 2016, de Microguard 3-in-1 jas aangeschaft. In Noorwegen konden de weersomstandigheden behoorlijk extreem zijn. De jas was een enorme uitkomst en ik heb er geen moment spijt van gehad dat ik voor Jack Wolfskin had gekozen.

De Microguard 3-in-1 jas was een uitkomst in de extreme kou
Het was een geweldige ervaring om het noorderlicht met eigen ogen te zien
(hand)schoenen

Ook betreft andere producten kan je bij Wolfskin kleding terecht. Eerder noemde ik het belang van een goed paar schoenen tijdens een lange reis. Wandelschoenen kunnen je trip echt maken of breken. Wees daarom secuur met het uitzoeken van jouw perfecte model. Wolfskin past geavanceerde toegepaste technieken toe om zodoende schoenen van alle gewenste criteria te voorzien. De grote collectie zorgt ervoor dat je voor werkelijk ieder reistype, ieder wandel type en ieder weertype een model vindt.

Het belang van een goed paar handschoenen wordt vaak onderschat. Het is zo fijn wanneer je tijdens je buitenactiviteit je handen van goede temperatuur zijn. Tevens zorgen ze voor meer grip en houvast. Ook hier heeft Jack Wolfskin aan gedacht. De collectie handschoenen biedt modellen voor het fietsen, wandelen, snowboarden of voor wanneer je simpelweg de kou moet trotseren onderweg naar je werk.

Tijdens de korte winterdagen in Tromsø was een goede warme jas van groot belang

Wolfskin is een merk met jarenlange ervaring. Dat is wat je nodig hebt wanneer je naar een land gaat met extreme weersomstandigheden. Door de grote collectie van het merk weet je zeker dat je tijdens jouw volgende trip ook de juiste kleding bij kan hebben.


 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: