Je eigen reisroute als poster met Reisprint.nl

Zoals inmiddels wel bekend is zijn we altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om herinneringen aan je reis in huis te halen. Zo hebben we in het verleden al eens de posters van Postertime, een foto op aluminium van Studentendrukwerk.nl en het fotobehang van Foto4art besproken. Via Instagram kwamen we echter onlangs in contact met Reisprint.nl. Op Reisprint.nl heb je de mogelijkheid om een gemaakte reisroute om te zetten in een stijlvolle poster. Dit idee sprak ons erg aan, dus hebben we contact gezocht met Edwin de Graaf van Reisprint.nl

Reisprint.nl

Eerst even kort wat uitleg over Reisprint.nl. De website is in het voorjaar van 2020 online gegaan na een idee van Edwin de Graaf. Edwin is zelf een groot reisliefhebber. Reisprint is dan ook ontstaan uit een obsessie voor de natuur, reizen en het ontdekken van nieuwe plekken. Na een vier maanden lange reis door Zuidoost-Azië kwam het idee op om op een unieke manier deze reis opnieuw te beleven.

Zijn polarsteps stond inmiddels vol met een wirwar aan lijntjes, dwars door alle landen heen. Dit effect wilde hij graag overzichtelijk vastleggen. Zo ontstond het idee voor Reisprint. Met zijn website wilde hij er voor zorgen dat je een mooie visuele afdruk kan krijgen van je gemaakte reisroute. Zo kan je iedere keer als je naar een Reisprint kijkt het gevoel van de vrijheid opnieuw ervaren.

Dit gebeurt overigens allemaal met oog voor de natuur. Reisprint print namelijk duurzaam op houtvrij papier. Deze papiersoort bevat maar een kleine hoeveelheid hout en verkleurt niet. De prints worden daarnaast ook nog eens verzonden in een kartonnen verpakking.

We verklappen gewoon alvast het eindresultaat!
Hoe werkt het?

Nu we het verhaal achter Reisprint kennen gaan we zelf aan de slag. Gelukkig is het erg simpel om een poster te maken van je eigen reisroute We nemen je even mee langs de verschillende stappen die je moet doorlopen.

1. Invoeren van de locaties

Nadat je op de beginpagina van Reisprint op de knop ontwerpen hebt gedrukt kan je aan de slag. Je begint met het invoeren van de locaties die onderdeel moeten zijn van je reisroute. Het enige wat je moet doen is de naam van de locatie intypen. Let er wel op dat dit de locatie in het juiste land is. Zo heb je bijvoorbeeld een Córdoba een Spanje, maar ook een in Argentinië. Ook moet je op dit punt al aangeven of je deze locatie door de lucht of over de weg wilt bereiken.

Wanneer je de locaties hebben ingevoerd heb je per locatie nog een aantal mogelijkheden:

– Middels de + en – kan je de lettergrootte aanpassen
– Met de vier symbooltjes in de vorm van een kruis kan je de tekst verplaatsen
– Door op het potloodje te klikken kan je de tekst veranderen

Ook bij ons ging dit heel eenvoudig en snel. Helaas wilden wij heel enthousiast onze volledige reisroute van onze reis door Zuid-Amerika van 2018 erin zetten. Na ongeveer 12 locaties vond de website het echter wel welletjes en kreeg hij toch problemen hiermee. Achteraf gezien is dit waarschijnlijk maar beter ook, want voor de vormgeving is het beter om niet heel je poster vol met locaties te plakken.

Je vult heel eenvoudig de locaties van je reisroute in.
2. Style van de kaart kiezen

Hierna ga je verder en kan je de style van je kaart kiezen. Je kan hier kiezen uit een rode, groene of blauwe variant. De basis van je reisprint blijft hetzelfde, maar de poster krijgt een gloed in de door jou gekozen kleur.

Het had naar ons idee leuk geweest om hier nog meer varianten aan te bieden. Zo zijn er vast mensen die bijvoorbeeld een gele, paarse of bruine variant in huis zouden willen hebben. Het goede nieuws is dat Reisprint hier momenteel al mee bezig is en je deze extra mogelijkheden binnenkort dus kan verwachten op de website. Ook het aanpassen van het lettertype zou een leuke toevoeging zijn. Het risico hierin is natuurlijk dat je wel de kenmerkende stijl van Reisprint verliest, en dat is nu net waarom je voor deze poster hebt gekozen.

Bij het kiezen van de style van je kaart krijg je direct een beeld van hoe je Reisprint er uit komt te zien.
3. Tekst toevoegen en oriëntatie selecteren

Dan is tijd om de laatste hand te leggen aan jouw eigen poster. Dit doe je door je tekst toe te voegen. Dit kan op twee regels. De bovenste regel gebruik je bijvoorbeeld om de naam van je reis in te zetten en in de onderste regel plaats je bijvoorbeeld de periode waarin deze reis heeft plaats gevonden. Natuurlijk kan je dit ook helemaal naar eigen wens invullen.

Als laatste kies je ervoor om jouw reisprint in portretmodus of horizontaal af te laten drukken. Afhankelijk van hoe je route eruit ziet maak je hiervoor jouw keuze. Een langgerekt land als Japan of de Verenigde Staten zou je bijvoorbeeld eerder horizontaal af laten drukken, waar Thailand waarschijnlijk beter in portretmodus tot zijn recht komt.

Voeg hier je teksten toe en selecteer de oriëntatie.
4. Afdrukformaat kiezen

Je eigen reisroute op een poster is nu klaar om te bestellen. Op dit moment maak je dus de keuze in welk formaat je jouw Reisprint af wilt laten drukken. Dit kan in een S (A4), M (A3), L (A2) of een XL (A1). Ook staan hier direct de prijzen bij vermeld.

Een extra mogelijkheid is om hem gewoon digitaal als PDF aan te laten leveren. Dit geeft je de mogelijkheid om zelf iets creatiefs te doen met jouw gemaakte poster. Zo kan je deze bijvoorbeeld in een fotoboek toevoegen, of als ansichtkaart versturen.

Je kan kiezen uit 4 verschillende afmetingen, of een PDF.

De winnaar van onze winactie is inmiddels bekend gemaakt.

Sylvana Heutink, van harte gefeliciteerd met jouw eigen reisroute op poster van Reisprint.nl!

Het resultaat

Op zondagavond hadden we onze eigen reisroute gemaakt op Reisprint en was de bestelling geplaatst. Op dinsdag kregen we de poster al geleverd. Hij was erg netjes verpakt. Veel bedrijven zouden er voor kiezen om de poster opgerold te versturen, maar dit was gelukkig niet het geval. Daarnaast was de poster ook nog eens verpakt tussen extra lagen karton. Hierdoor was hij volledig onbeschadigd, en dat is toch ook wat je wilt.

De poster was erg netjes verpakt.
De reisprint voldeed precies aan de verwachtingen bij het openen van de verpakking!

De poster zelf voldeed ook aan onze verwachtingen. Hij was gemaakt van mooi dik papier en de kleuren komen goed overeen met hetgeen wat we op de website hadden besteld. De route is duidelijk te zien en ook de plaatsnamen zijn goed te lezen. Eigenlijk voldoet deze poster precies aan onze verwachtingen! Nu wachtte er eigenlijk nog maar één ding en dat was inlijsten en een mooi plekje gegeven. Zeg nou zelf, is het geen plaatje?

Het is toch een plaatje?

Is het je al opgevallen dat wij ook al onze reisroutes hebben voorzien van een Reisprint?


Dit is een gesponsorde post, maar het bericht is volledig gebaseerd op mijn eigen mening en ervaringen.

70 gedachten over “Je eigen reisroute als poster met Reisprint.nl

 • 30 mei 2020 om 11:22
  Permalink

  Wat een gaaf idee! In 2019 ben ik voor het eerst met mijn vriend op vakantie gegaan naar Vietnam. We hebben daar sr een ontzettend mooie reis gemaakt. We hebben al een aantal foto’s hiervan aan de muur hangen en de poster zou een geweldig aanvulling daarop zijn.

  Beantwoorden
  • 30 mei 2020 om 11:43
   Permalink

   Hoi Astrid,

   Bedankt voor je leuke reactie, misschien kan jij volgende week wel een Reisprint maken van jullie reis naar Vietnam 😉

   Beantwoorden
  • 30 mei 2020 om 12:32
   Permalink

   Wat een leuke winactie! Ik twijfel tussen onze rondreis in IJsland of onze reis naar Bali & Lombok! 😎🌴 Duimen maar! 🤞🍀

   Beantwoorden
   • 1 juni 2020 om 11:17
    Permalink

    Super gaaf!!! In November 2019 vertrok ik met mijn man op wereldreis. Wij verkochten ons huis en lieten onze banen achter ons. Helaas moesten wij vanwege covid onze reis afbreken. In plaats van de jaar zijn we 4,5 maand op reis geweest door Thailand, Laos, Vietnam en de Filippijnen. Nu inmiddels weer 2 maanden thuis, een baan gevonden en een huis gekocht. Wat zou deze poster gaaf staan in ons nieuwe huis, en wat een mooi aandenken!

    Beantwoorden
     • 5 juni 2020 om 19:38
      Permalink

      Wat een leuke actie, ik zou het leuk vinden om een print te maken van onze huwlijksreis door florida als cadeau voor onze trouwdag 21 juni. Fingers crossed

     • 5 juni 2020 om 21:30
      Permalink

      Hoi Jeroen, leuk dat je meedoet aan onze winactie, morgen maak ik de winnaar bekend!

  • 30 mei 2020 om 13:32
   Permalink

   Toffe actie! Mijn vriend en ik hebben al 3 lange reizen gemaakt. Mijn favoriete reis was van Mexico door Midden-Amerika naar Colombia, daar zou ik graag een poster van ophangen 🙂

   Beantwoorden
  • 30 mei 2020 om 21:15
   Permalink

   Wat een super toffe winactie! Dit zou perfect zijn voor in de hal bij onze trap die we zojuist hebben opgeknapt! Ik zou dan absoluut gaan voor onze rondreis in Thailand. Deze reis heeft onze reislust echt aangewakkerd!

   Beantwoorden
 • 30 mei 2020 om 11:27
  Permalink

  Oh, hoe tof zou dit zijn op onze kale slaapkamer! Eind vorig jaar, gelukkig nog precies voordat het coronavirus wild om zich heen greep, reisden we van Santiago de Chile naar de grens van Bolivia, om daar via de zoutvlaktes het land in te gaan en na vier fantastische weken door te reizen naar Ecuador. Het lot besliste echter anders. We genoten van onze laatste uren op Boliviaande grond in Copacabana toen plots de chaos losbrak aan de andere kant van ons vliegticket. Google ‘protests Ecuador 2019’ en je begrijpt waarom we toch maar de koers wijzigden 😉 We vlogen door naar Colombia, trokken daar door het zuiden richting Medellin, om vanuit daar de lucht in te gaan richting het onvolprezen Panama. Een maand later namen we de zeilboot terug naar het noorden van Colombia, om enkele weken later naar huis te vliegen vanuit Bogota. En tussen al deze (soms onverwachtse) grensovergangen door bezochten we de allermooiste dorpen, steden, landschappen en mensen, die we maar al te graag op een kaart willen vereeuwigen. Een ode aan onze reisroute die net wat anders liep dan gepland, maar die we niet op een andere manier hadden willen meemaken ❤️

  Beantwoorden
  • 30 mei 2020 om 11:45
   Permalink

   Hoi Emma, wat een verhaal zeg! Daar kan je inderdaad wel een bijzondere Reisprint van maken 😉

   Beantwoorden
 • 30 mei 2020 om 11:31
  Permalink

  Oh leuk, deze poster is een super mooie herinnering aan je lange reis!
  Mijn vriend en ik deden een grote trip door Azië, alvorens Corona er een stokje kwam voorsteken en we naar huis moesten. Zo’n poster winnen zou een superleuk visueel aandenken zijn aan ons groot avontuur!

  Beantwoorden
  • 30 mei 2020 om 11:46
   Permalink

   Hoi Nele, bedankt voor het meedoen aan onze winactie. Misschien kan je wel aan de slag met een Reisprint van Azië!

   Beantwoorden
   • 30 mei 2020 om 12:05
    Permalink

    Super leuk idee! Wij gaan na de zomer verbouwen en ik wil graag een leuke hoek maken van alle reizen die we tot nu toe hebben gemaakt en de herinneringen hiervan een mooie plek geven. Daar past onze route die we hebben gemaakt door Nieuw Zeeland helemaal bij! Op die manier kunnen we hier toch over blijven dromen hoe fijn dat was, vooral nu er voorlopig even geen volgende reis in zit.

    Beantwoorden
 • 30 mei 2020 om 11:37
  Permalink

  Wauw wat een te gekke en gulle winactie! Ik maak heel erg graag kans voor een print ter herinnering aan mijn reis door indonesie waar ik stage heb gelopen🍀❤️ Followed & fingers crossed 🤞

  Beantwoorden
  • 30 mei 2020 om 11:47
   Permalink

   Hoi Maria, leuk dat je meedoet aan onze winactie. Een reis door Indonesië zou zeker niet misstaan op een poster 😉

   Beantwoorden
   • 31 mei 2020 om 10:59
    Permalink

    Wat is dit gaaf! Ik heb een reis van 3 maanden gemaakt waarbij ik door Argentinië, Chili, Uruguay en Brazilië heb gereisd. Het lijkt me echt geweldig om deze route op jullie print aan de muur te hebben. Ik moet er altijd al aan denken als ik de vorm van Zuid Amerika zie, dus dit zou voor een dagelijkse grote glimlach zorgen

    Beantwoorden
   • 5 juni 2020 om 19:41
    Permalink

    Zooo tof !!!
    Ik heb inmiddels 15 jaar aan backpack reizen achter de rug, maaar er is 1 hele bijzondere die ik toch enorm graag zou willen vastleggen.. en dat is de eerst roadtrip (door de USA) met ons 10 maanden oude zoontje Abel! (Die inmiddels bijna 2 wordt, dus het is hoogtijd voor die herinnering aan de muur)

    Beantwoorden
 • 30 mei 2020 om 11:44
  Permalink

  Dit lijkt mij zo’n gaaf cadeau voor mijn vriend voor ons jubileum! Hij heeft een jaar geleden een reis door Peru, Bolivia, Chili en een stukje van Argentinië gemaakt met een vriend waardoor ik hem twee maanden heb moeten missen, maar wel ontzettend heb mogen genieten van zijn prachtige foto’s. Het was zijn eerste langere reis en met deze poster zou de herinnering mooi vereeuwigd worden.

  Beantwoorden
  • 30 mei 2020 om 11:49
   Permalink

   Hoi Megan, wat mooi dat je deze prijs aan je vriend wilt geven. Misschien kan hij volgende week wel aan de slag 😉

   Beantwoorden
   • 5 juni 2020 om 20:52
    Permalink

    Wat een super leuke actie! Ik zou graag een poster willen van onze roadtrip door Oostenrijk met de camper. Oostenrijk was een prachtig land & de vakantie was TOP! Deze kaart zou onze herinneringen levending houden 🙌🇦🇹🇧🇪

    Beantwoorden
 • 30 mei 2020 om 11:51
  Permalink

  Heeel gaaf! Eind maart zaten we ivm Corona vast in Colombia & moesten we terug naar NL. Zo kwam er een eind aan onze wereldreis door Midden- en Zuid-Amerika, Oceanië en Azië. We hebben een halfjaar gereisd door Cuba 🇨🇺 Mexico 🇲🇽 Belize 🇧🇿 Guatemala 🇬🇹 El Salvador 🇸🇻 , Nicaragua 🇳🇮 Costa Rica 🇨🇷 Panama 🇵🇦 en Colombia 🇨🇴.

  Beantwoorden
  • 30 mei 2020 om 13:55
   Permalink

   Hoi Suzanne, wat een prachtige wereldreis zeg, daar kan je vast een mooie Reisprint van maken 😉

   Beantwoorden
 • 30 mei 2020 om 12:15
  Permalink

  Doe graag mee met de winactie! Zou graag zo’n mooie poster in willen lijsten voor in huis. Lastig om te kiezen van welke reis ik dit zou willen doen. De wereld is prachtig en heb al mooie reizen mogen maken. Hopelijk volgend jaar weer als corona onder controle is. Dus ipv en mooie reis dit jaar een mooie herinnering op poster. Dan ga ik denk ik voor mij ’n rondreis door Costa Rica of Zuid-Afrika!

  Beantwoorden
 • 30 mei 2020 om 13:02
  Permalink

  Zo onwijs graag! Wij zoeken ook altijd nog een manier om die leuke lijntjes op een afbeelding te krijgen en herkennen ons erg in het polarsteps verhaal hihi!
  Wij zijn inmiddels een jaar terug van een 7 maanden durende reis door 12 landen: Nepal, Indonesie, Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja, Australie, Argentinië, Chili, Bolivia en Peru! De aller allermooiste ervaring in ons leven, waarnaar we elke dag wel flashbacks hebben en vooral nog erg veel heimwee. Het heeft ons voorgoed veranderd! We willen graag een mooi plekje in ons huis maken met de allermooiste foto’s, hoe tof zou zo’n map er dan bij staan?! ♡

  Beantwoorden
  • 30 mei 2020 om 14:03
   Permalink

   Hoi Anne Lieke, bedankt voor je leuke reactie. Ik denk dat zo’n Reisprint bij jullie wel goed van pas zou komen 😉

   Beantwoorden
 • 30 mei 2020 om 13:54
  Permalink

  Via polarsteps heb ik al een mooie herinnering aan mijn reis door Zuid-Amerika met een vriend vorig jaar. De pagina met het overzicht van onze reis in polarsteps vind ik al heel vet, het zou fantastisch zijn om zo’n overzicht mooi ingelijst aan de muur te hebben hangen!

  Beantwoorden
   • 31 mei 2020 om 09:51
    Permalink

    Wat een supertoffe actie en wat een gafe posters! Wij zijn twee jaar geleden voor 10 maanden door Zuid-Amerika gereisd en hebben op meer dan 70 verschillende plekken mogen slapen, het was zo bijzonder! Een poster met onze reis erop zou het helemaal afmaken 😊

    Beantwoorden
  • 30 mei 2020 om 15:19
   Permalink

   Wat een leuke actie! Mijn vriend en ik zijn nu twee maanden thuis van onze reis door Zuid Amerika, die toch net een beetje een raar einde heeft gekregen omdat we even niet terug konden komen. Zo’n poster zou het helemaal goed maken en echt niet misstaan op mijn kamer!

   Beantwoorden
   • 30 mei 2020 om 15:21
    Permalink

    Hoi Esmee, leuk dat je meedoet aan deze winactie. Ik denk dat een Reisprint nergens zou misstaan 😉

    Beantwoorden
 • 30 mei 2020 om 14:38
  Permalink

  Hey hey! Dit is echt geweldig.
  ➡ Ik ben reisleidster bij Mundero en heb al tal van reizen op zitten (voornamelijk Zuid-Amerika).
  ➡ Zou fijn zijn om een overzicht te hebben van alle plaatsen die ik heb mogen ontdekken.
  ➡ Een blijvende herinnering. Zo kan ik nooit vergeten hoe leuk ik reizen vind, waar mijn passie ligt, wat mij energie geeft en hoeveel ik van de wereld nog wil zien.
  ➡ Ik verhuis in augustus naar mijn nieuwe appartementje en zou het zo fijn vinden om het aan mijn muur te kunnen hangen!

  Beantwoorden
  • 30 mei 2020 om 22:24
   Permalink

   Wat een super leuke actie! Ik zou deze poster graag winnen van mijn reis van precies 1 jaar geleden door Peru, Bolivia, Chili en Argentinië! Naast de foto’s zal dit een hele leuke toevoeging/aandenken zijn!! ☘️

   Beantwoorden
   • 30 mei 2020 om 23:52
    Permalink

    Wat een leuke poster! Die wil ik ook wel 😊. En dan al helemaal eentje winnen – extra leuk!

    Ik zou er graag een maken van onze reis naar Peru. Vijf weken reisde mijn gezin en ik door dit fantastische land, waar ik al 30 jaar van droomde. Een droomreis dus!

    Deze poster zou een superleuk aandenken zijn. Helemaal in deze tijd is het zoooo fijn om na te genieten van zo’n geweldige reis. Ik hoop dus dat ik win 🤞

    Beantwoorden
    • 31 mei 2020 om 00:25
     Permalink

     Hoi Anne-Marie, wat een leuke reden om mee te doen. Misschien mag jij er volgende week wel een gaan samenstellen 😉

     Beantwoorden
    • 31 mei 2020 om 09:35
     Permalink

     Hey! Mijn vriend & ik moesten 1,5 maand geleden terugkomen uit Zuid-Amerika door corona. We waren toen al zes maanden op pad. Deze poster zou een positieve afsluit zijn van onze reis, waarbij we ook kunnen terugdenken aan alle zalige avonturen die we meemaakten 🙂
     Groetjes

     Beantwoorden
     • 31 mei 2020 om 10:45
      Permalink

      Hoi Hanne, wat een mooie reden om deze reisprint te willen winnen!

 • 30 mei 2020 om 17:50
  Permalink

  Wow wat mooi😍 en leuke winactie!🌈

  Het lijkt me super om zo’n mooie print te geven aan mijn vriend als herinnering van onze reis door Zuid Amerika! We zijn daar drie maanden doorheen getrokken en hebben geweldige dingen gezien. Ik denk er nog iedere dag aan en vind het een super idee om de reisstappen op deze manier inzichtelijk te maken!🤗

  Beantwoorden
 • 30 mei 2020 om 22:03
  Permalink

  Wauw wat ontzettend gaaf! Ik heb vorig jaar tijdens een tussenjaar van mijn studie een reis van 5 maanden gemaakt door Zuid-Amerika. Voor het eerst en in mijn eentje vloog ik met mijn backpack naar Buenos Aires, om vervolgens via Patagonië in het Zuiden, via Argentinië, Chili, Bolivia, Peru en Colombia naar het noorden te reizen (zoveel mogelijk met de bus). Onverwacht kwam ook mijn grote droom uit en vloog ik last minute naar Paaseiland. Ik heb al een scratch map, maar hier staat Paaseiland niet eens op! Het zou ontzettend gaaf zijn om mijn reis op een reisprint aan de muur te hebben en elke keer eraan herinnerd te worden hoe fantastisch dit avontuur was.

  Beantwoorden
  • 30 mei 2020 om 22:28
   Permalink

   Hoi Nienke, leuk dat je meedoet aan onze wqinactie! Wat een mooie reis heb je gemaakt zeg, die zou niet misstaan op een reisprint!

   Beantwoorden
 • 31 mei 2020 om 11:03
  Permalink

  Wauh dit ziet er echt vet uit! Ik heb met een vriendin zo’n mooie rondreis gemaakt door Vietnam maar vooral ook mooie herinneringen gemaakt. Mijn moeder heeft hierop twee foto’s die door ons zelf zijn gemaakt voor mij ingelijst. Hoe meer compleet zou het kunnen zijn als die reis uitgestippeld tussen deze twee foto’s opgehangen kan worden in mijn nieuwe huis!

  Beantwoorden
 • 31 mei 2020 om 12:24
  Permalink

  Wow!! Wat super leuk!! En wij hebben net de mazzel gehad om nog op tijd naar Singapore en de Filipijnen te gaan!! Gelukkig weer op tijd terug in deze tijd en we hebben niks hoeven aan te passen op onze reis. Lucky us! Maar hoe geweldig zou het zijn om deze reis op deze manier vast te kunnen leggen en daarbij nog een hele mooie herinnering hebben aan deze reis! 😍 ik ga de duimpjes draaien 🍀

  Beantwoorden
  • 31 mei 2020 om 17:51
   Permalink

   Hoi Roxanne, dan heb je zeker geluk gehad! Misschien heb je volgende week nog wel meer geluk 😉

   Beantwoorden
 • 31 mei 2020 om 19:37
  Permalink

  Gave posters! Vorig jaar heb ik met mijn vriend een roadtrip van ruim 2 maanden door de USA gemaakt. Met een auto en een tentje vanaf Vancouver tot Los Angeles en weer terug. Het was een geweldige reis, alleen bleek het bij thuiskomst moeilijk om een aandenken aan de route te maken. We hebben geprutst met (wegen)kaarten en stiften maar helaas geen succes. Deze reisprint is volgens mij perfect om de route eindelijk mooi uitgestippeld aan de muur te kunnen hangen!

  Beantwoorden
   • 1 juni 2020 om 11:38
    Permalink

    Afgelopen februari begonnen aan mijn reis, helaas door Corona alleen Vietnam kunnen doen! Ik zou graag een poster hiervan willen om terug te kijken op deze mooie reis, maar ook om positief te blijven dat ik mijn reis snel kan vervolgen! 😃

    Beantwoorden
 • 1 juni 2020 om 13:22
  Permalink

  Super leuke actie! 😀 ik ben met mijn vriendin naar Ijsland geweest en normaal was het plan om deze zomer naar Bali te gaan. 2 prachtlocaties dus dit zou supermooi zijn om een eyecatcher te worden in ons allereerste appartementje 😀

  Beantwoorden
 • 1 juni 2020 om 22:57
  Permalink

  Wat een toffe actie. Het zou echt zo gaaf zijn om een poster te hebben van mijn reis in Zuid-Amerika.

  Beantwoorden
 • 5 juni 2020 om 00:22
  Permalink

  Wauw zo gaaf! Ik zou er wel een willen van mijn reis door oost amerika🤩

  Beantwoorden
  • 5 juni 2020 om 07:46
   Permalink

   Hoi Sanne, leuk dat je meedoet aan onze winactie. Misschien mag jij wel een reisprint van Oost-Amerika gaan maken 😉

   Beantwoorden
 • 5 juni 2020 om 19:46
  Permalink

  Wow wist niet dat dit bestond! Super gaaf. Zou deze graag winnen voor onze reis door Amerika.

  Beantwoorden
  • 5 juni 2020 om 21:32
   Permalink

   Hoi Dan, leuk dat je meedoet aan onze winactie. Amerika is absoluut een mooie bestemming voor een reisprint 😉

   Beantwoorden
 • 5 juni 2020 om 23:05
  Permalink

  Ohh wat gaaf! Ik had al geprobeerd om mee te doen, maar het lukte toen niet. Nu nog snel een poging wagen.
  Wij hebben de mazzel gehad om net voor de Corona crisis te gaan en net op tijd zonder gedoe terug te komen. En wat is het fijne, en wat hebben wij fijne herinneringen van onze reis naar Singapore en de Filipijnen. Het zou dan ook een super leuk cadeau zijn om onze reis te herinneren! Ik ga de duimpjes draaien.

  Beantwoorden
  • 5 juni 2020 om 23:25
   Permalink

   Hoi Roxanne, leuk dat je zo op het nippertje nog mee doet. Maar de vorige poging was gewoon geslaagd hoor je stond dus al genoteerd! 😉

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: