WINACTIE: Maak kans op een Scratch Map Deluxe Edition!

In november 2018 besloten we om onze persoonlijke reisblog om te zetten in de huidige website Reisprins.nl. Inmiddels is het augustus 2020 en is de website uitgebouwd tot onze complete persoonlijke reiswebsite. Onze reisverslagen zijn nog altijd de basis, maar met veel plezier schrijven we ook artikelen over producten, reisliteratuur, tips, onze eigen rubriek Vrienden van Reisprins en natuurlijk onze handige reisroutes. Inmiddels zijn er 237 berichten online gezet op onze website die in totaal meer dan 41.500 views van meer dan 25.000 bezoekers heeft ontvangen. Natuurlijk willen we blijven groeien, en Facebook blijft daarin een medium waarmee nog meer mensen zouden kunnen bereiken. Daarom starten we een winactie om onze Facebookpagina op 1.000 likes te krijgen. Iedereen kan daarbij kans maken op een Scratch Map Deluxe Edition van 82,5 cm lang en 59,4 cm breed t.w.v. €14,95.

UPDATE 27/8/2020

We zitten inmiddels op de 729 likes dus het gaat de goede kant op!

Help ons mee naar de 1.000 likes en maak kans op deze geweldig leuke scratchmap!

Scratch Map Deluxe Edition

Wij hebben al jaren de Scratch Map Deluxe Edition in huis en vol trots hangt hij ingelijst in onze keuken. Een Scratch Map is een kaart waarop je kan bijhouden welke bestemmingen je allemaal bezocht hebt. Dit doe je door per bestemming een klein gouden laagje weg te krassen waardoor er een kleur en naam zichtbaar wordt. Hiermee kan je dus op een hele mooie manier laten zien welke bestemmingen je allemaal bezocht hebt. De bekendste scratch map wordt al sinds 2009 gemaakt door het bedrijf Luckies. Er zijn inmiddels dan ook al een behoorlijk aantal varianten te verkrijgen:

– Er zijn varianten te koop met daarop de volledig wereld, Europa of landen als het Verenigd Koninkrijk of de Verenigde Staten van Amerika.
– Ook zijn ze in verschillende formaten te koop. De standaard versie heeft een afmeting van 82,5 cm x 59,4 cm, de reiseditie is 42 cm x 29,7 cm. Daarnaast is er ook nog een versie die werkt als een soort reisdagboek die kaarten bevat van 17 cm x 22,5 cm.
– Tenslotte is hij te koop in verschillende stijlen. Wij geven de kenmerkende Deluxe Edition weg, die zwart met goud is. Daarnaast heb je ook varianten in het wit, multicolor of met enkel de hoofdsteden. Deze laatste variant is extra leuk voor reizigers die helemaal weg zijn van citytrips.

Wil jij kans maken op deze prachtige Scratch Map Deluxe Edition van maar liefst 82,5 cm lang en 59,4 cm breed t.w.v. €14,95.

Help ons dan de 1.000 likes op Facebook te bereiken:

1. Begin natuurlijk eerst zelf door onze Facebookpagina te liken
2. Help ons daarna mee door bijvoorbeeld het bericht te delen, te liken of een aantal reislustige vrienden te taggen.
3. Het gaat natuurlijk nog sneller als je zo veel mogelijk van je vrienden uitnodigt voor onze Facebookpagina!
4. Wanneer we de 1.000 likes hebben bereikt verloten we deze geweldige Scratch Map Deluxe Edition onder al onze volgers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: