WINACTIE: Like ons op Facebook en win een Scratch Map Deluxe Edition!

In november 2018 besloten we om onze persoonlijke reisblog om te zetten in de huidige website Reisprins.nl. Inmiddels is het mei 2021 en is de website uitgebouwd tot onze complete persoonlijke reiswebsite. Onze reisverslagen zijn nog altijd de basis, maar met veel plezier schrijven we ook artikelen over producten, reisliteratuur, tips, onze eigen rubriek Vrienden van Reisprins en natuurlijk onze handige reisroutes. Ondertussen zijn er maar liefst 276 berichten online gezet op onze website die in totaal meer dan 58.000 views van meer dan 36.000 bezoekers hebben ontvangen. Natuurlijk willen we blijven groeien, en Facebook blijft daarin een medium waarmee nog meer mensen zouden kunnen bereiken. Daarom zijn we al een hele lange tijd geleden een winactie gestart om onze Facebookpagina op 1.000 likes te krijgen. Iedereen kan daarbij kans maken op een Scratch Map Deluxe Edition van 82,5 cm lang en 59,4 cm breed t.w.v. €14,95. Like Reisprins dus op Facebook en maak kans op een prachtige Scratch Map Deluxe Edition!

We zitten inmiddels op de 821 likes dus het gaat de goede kant op!

Help ons mee naar de 1.000 likes en maak kans op deze geweldig leuke scratchmap!

Scratch Map Deluxe Edition

Wij hebben al jaren de Scratch Map Deluxe Edition in huis en vol trots hangt hij ingelijst in onze keuken. Een Scratch Map is een kaart waarop je kan bijhouden welke bestemmingen je allemaal bezocht hebt. Dit doe je door per bestemming een klein gouden laagje weg te krassen waardoor er een kleur en naam zichtbaar wordt. Hiermee kan je dus op een hele mooie manier laten zien welke bestemmingen je allemaal bezocht hebt. De bekendste scratch map wordt al sinds 2009 gemaakt door het bedrijf Luckies. Er zijn inmiddels dan ook al een behoorlijk aantal varianten te verkrijgen:

– Er zijn varianten te koop met daarop de volledig wereld, Europa of landen als het Verenigd Koninkrijk of de Verenigde Staten van Amerika.

– Ook zijn ze in verschillende formaten te koop. De standaard versie heeft een afmeting van 82,5 cm x 59,4 cm, de reiseditie is 42 cm x 29,7 cm. Daarnaast is er ook nog een versie die werkt als een soort reisdagboek die kaarten bevat van 17 cm x 22,5 cm.

– Tenslotte is hij te koop in verschillende stijlen. Wij geven de kenmerkende Deluxe Edition weg, die zwart met goud is. Daarnaast heb je ook varianten in het wit, multicolor of met enkel de hoofdsteden. Deze laatste variant is extra leuk voor reizigers die helemaal weg zijn van citytrips.

Wil jij kans maken op deze prachtige Scratch Map Deluxe Edition van maar liefst 82,5 cm lang en 59,4 cm breed t.w.v. €14,95., help Reisprins dan naar de 1.000 likes op Facebook:

1. Begin natuurlijk eerst zelf door onze Facebookpagina te liken
2. Help ons daarna mee door bijvoorbeeld het bericht op Facebook te delen, te liken of een aantal reislustige vrienden te taggen.
3. Het gaat natuurlijk nog sneller als je zo veel mogelijk van je vrienden uitnodigt voor onze Facebookpagina!
4. Wanneer we de 1.000 likes hebben bereikt verloten we deze geweldige Scratch Map Deluxe Edition onder al onze volgers.

Een gedachte over “WINACTIE: Like ons op Facebook en win een Scratch Map Deluxe Edition!

  • 27 mei 2021 om 14:46
    Permalink

    Hier zou ik mijn reislustige zusje heel blij mee maken!

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: