Contact / Samenwerken

Reisprins.nl is een website die lezers graag verder helpt bij hun volgende reis. Onze website staat vol met artikelen, reisroutes, tips, reviews en persoonlijke reisverhalen van onze bezochte bestemmingen over de hele wereld. We schrijven al onze artikelen volledig op basis van onze eigen ervaring en mening. Zo kunnen we eerlijke, betrouwbare en realistische informatie geven aan onze lezers over de mooiste bestemmingen. Op deze pagina vind je alle informatie om contact op te nemen met Reisprins om reisinformatie te verkrijgen of om te gaan samenwerken.

Mei 2021: onze website heeft sinds de start in november 2018 meer dan 58.000 views gehad, van meer dan 36.000 bezoekers. Net als onze website groeien we ook iedere maand op Facebook waar we momenteel +860 volgers hebben, en op Instagram waar het aantal volgers inmiddels zelfs boven de 4100 uit komt.


Reisinformatie

Heb je zelf interesse om een reis te maken naar een van de bestemmingen die wij in het verleden bezocht hebben, of zit je er aan te denken om voor langere tijd te gaan reizen? Misschien heb je dan nog wel vragen die je graag beantwoord wilt hebben.

Ook daarbij willen we je graag helpen en kan je contact met ons opnemen. Je kan hiervoor een videocall inplannen via Hi,hi Guide. je betaalt hiervoor €15 voor een gesprek van 20 minuten waarin we je alles kunnen vertellen over jouw gewenste bestemming!


Samenwerken

Als reiswebsite zijn we altijd op zoek naar interessante samenwerkingen. Deze samenwerkingen kunnen op allerlei vlakken plaats vinden, zolang ze maar reisgerelateerd zijn en we in de gelegenheid zijn om op persoonlijke wijze en met eigen mening een artikel te schrijven. Wat betreft de samenwerkingsmogelijkheden moet je denken aan:

Boekrecensies van reisgidsen, reisverhalen en zogenaamde inspiratieboeken mogelijk in combinatie met een zogenaamde winactie
Reviews van reisgerelateerde producten waar het hierbij ook mogelijk is om dit te combineren met een zogenaamde winactie
– Persreizen en persovernachtingen
– Plaatsen van deeplinks in artikelen

Ook is er de mogelijkheid om een samenwerking voor de langere termijn aan te gaan. Hierbij moet je denken aan het schrijven van een uitgebreid artikel over een product of dienst waaraan een unieke vooraf bepaalde kortingscode gekoppeld is. Bij gebruik van deze unieke kortingscode zal er dan een afgesproken commissie uitbetaald moeten worden. Op dit moment hebben we al samenwerkingen lopen met verschillende bedrijven zoals:

Japan Wireless
Barracuda Biking Bolivia
Papillon Grand Canyon Helicopter Tours
PeruHop
Hi,hi Guide

Daarnaast hebben we in het verleden succesvolle productreviews gedaan waar een winactie aan gekoppeld was. Deze productreviews betreffen altijd reisgerelateerde producten in de breedste zin van het woord. We hebben in het verleden succesvolle samenwerkingen gehad met bedrijven zoals:

Bamigo
Happy Towels
Thnx tags
Alpine
Chasing Threads
Fotofabriek
Foto4art
TruBlue

Ook met andere websites hebben we in de loop van de tijd samenwerkingen gehad en gastblogs geschreven, voorbeelden hiervan zijn:

The London Tester
Traveljunks.nl
Reizen & Reistips


Wil je de mediakit van Reisprins downloaden? Klik dan op de onderstaande knop.


Neem gerust contact met ons op:

Als je vragen hebt over een van onze reizen, meer wil weten over een van de bestemmingen, of wil samenwerken met Reisprins neem dan contact met ons op!

Facebookhttps://www.fb.com/reisprins/
Instagram: https://www.instagram.com/reisprins.nl/
Twitter: https://twitter.com/reisprins
YouTube: https://www.youtube.com/Reisprins
Email: info@reisprins.nl
Telefoonnummer: 06-18344024
Adres: Nieuwe Werf 40, Kruisland